Grška kriza

Torek, 3. avgust 2010

Ko se je Matjaž junija vrnil z Islandije, mi je razlagal, kako se tam gori vsi režijo Evropi in njeni paniki zaradi ognjenikov.  Ognjeniki namreč bruhajo od nekdaj. Tudi o kakšni krizi ni bilo sledu. Malo za tem smo šli mi preveriti krizo na jug Evrope in ugotovili, da tudi Grkom ni slabo.  Lani je bilo treba reševati Prekmurje, letos so prišli na vrsto Grki. Moja vest je torej čista, spodaj pa so slike moje konkretne pomoči grškemu gospodarstvu.

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 3. Avgust, 2010 ob 09:56 v kategoriji miks.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

6 komentarjev na “Grška kriza”

 1. smoger pravi:

  Lahko bi napisal še imena jedi…

 2. NoMercy pravi:

  V bistvu to ni neka jaka pomoč GR gospodarstvu ampak poraba EU subvencij za podeželje, pridelavo hrane … ajde, kuhanje in postrežba bi še bila iz sklopa “pomoči” – če ni delovna sila mogoče iz Yuge :P

 3. direktni pravi:

  Pred tednom dni sem se vrnil z Rodosa, in o kakšni krizi ni govora. Opazi se le pri nedokončanih objektih, saj je očitno zmanjkalo kreditov. Grki pač klasično počasni, a zato toliko bolj prijazni (včasih že na meji osladnosti), delovna sila pa od Slovaške dalje ….

 4. dr. Onyx pravi:

  Hrana je videti še kar, samo Grki so eni navadni faloti , ki bi jih morali na hitro brcniti iz EU, ne pa še Turčije notri vlačit!

 5. Delno prebujeni pravi:

  Imaš prav.Kakšna revščina nekaj!?! Oni so se in se še znajdejo, vmes pa se režijo, ko so zafu** celotno Eu.

 6. Jolanda pravi:

  Nekaj podobnega sem si privoščila pred približno petindvajsetimi leti v Atenah. Bilo je okusno, vse pa je bilo preveč zalito z olivnim oljem.

  Tudi pri nas si tretjina Slovencev lahko privošči samo še hrano, pa čeprav le domačo; o kvaliteti in gurmanskih užitkih pa raje kdaj drugič.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !